به گزارش راهبرد معاصر؛ روباهها موجوداتی همه چیزخوار در نظر گرفته میشوند. آنها از انواع بیمهرگان و حشرات، خزندگان، پستانداران کوچک و قسمتهای مختلف گیاهان را مصرف میکنند. وجود روباه به شدت میتواند در کنترل جمعیت جوندگان موثر باشد. در ۱۴ روز اول پس از به دنیا آمدن توله روباهها، هنگامی که مادر آنها به ندرت آنها را تنها میگذارد چشم و گوش بسته هستند و پس از حدود چهار هفته هنگامی که گوشها و چشم هایشان باز میشود، شروع به مستقل شدن و کاوش خارج از لانه خود میکنند.
پارک ملی کیاسر با مساحت بیش از ۹ هکتار در جنوب شهر کیاسر در مازندارن قرار دارد و در سال ۱۳۸۲ طی مصوبه شورای عالی محیط زیست بعنوان پارک ملی معرفی شده است. این پارک ملی که صورت جنگلهای طبیعی بکر، اراضی مرتعی مشجر و صخرهای است حـدود ۷۲۰ گونه گیاهی مانند بلوط و سرخدار دارد، اما تنوع جانوری در آن بی نظیر است. پارک ملی کیاسر زیستگاه گونههای جانوری مانند مرال، کوکو، شوکا، پلنگ، کل و یز، خرس قهوهای، گراز، شغال، روباه، گربه جنگلی، راسو، سمور، تشی و پرندگانی نظیر کرکس، کبوتر جنگلی، کبک و هدهد است.
روباه سرخ یا روباه معمولی با نام علمی Vulpes vulpes فراوانترین گونه از سگسانان است که بومی بسیاری از نقاط نیمکره شمالی از جمله آسیا، شمال آفریقا، اروپا و آمریکای شمالی است و توسط انسان به استرالیا هم وارد شدهاست./همشهری